Det här händer 2016 – 2017

Lördag – Söndag 1-2 april 2017 för andra året i rad en konstutställning i Vallentuna Kulturhus & Bibliotek med ett fyrtiotal konstnärer. Vi håller som bäst på att börja planera. Läs mer här Lions Konstuställning 2017

Söndag 18 december 2016 är det dags för Vallentuna Julmarknad. Lions i Vallentuna ställer upp med att montera och hyra ut marknadsborden som används. Montering på lördag kväll och utbärning och nedmontering på söndag morgon respektive eftermiddag.

Söndag 4 september 2016 är det dags för Lions Flyg & Motordag i samarbete med Vallentuna Aviatörförening

Det här händer 2015 – 2016

Lördag – Söndag 2-3 april anordnar Lions Club Vallentuna en konstutställning i Vallentuna Kulturhus & Bibliotek med ett trettiotal konstnärer.