Bli medlem

Bli medlem

Är du intresserad av hjälpverksamhet och samhällsutveckling? Då är kanske Lions ett bra alternativ för dig. Vi behöver nya krafter med fräscha idéer – män och kvinnor!

Vill du bli medlem i Lions Club? Kontakta oss via e-post.

Att vara medlem

Lionsmedlemmen skall vara myndig och inte vara medlem i annan serviceorganisation av liknande karaktär. Kamratskap är en viktig del av lionsgemenskapen. Medlemmen bör vara utåtriktad och inställd på att göra en insats för sina medmänniskor i nöd eller som på annat sätt behöver hjälp. Medlemmen skall vara beredd att aktivt delta i klubbens arbete.

Detta förväntas av nya medlemmar:

  • att sympatisera med Lions Syfte och Etik
  • att komma regelbundet på våra klubbmöten
  • att deltaga i våra insamlingsaktiviteter
  • att betala en årsavgift till ”Administrativa kassan”

Som ny medlem får du en fadder som introducerar dig i klubben och i vår verksamhet. Medlemskapet befästs vid en högtidlig intagningsceremoni under ett klubbmöte.

Medlemmar rekryteras normalt inom det geografiska område som är klubbens verksamhetsfält. Det är önskvärt med spridning i åldrar och yrkesområden.

Om du vill lära känna klubben för eventuellt medlemskap är du välkommen att som gäst delta i något av våra månadsmöten. Ta kontakt med någon Lionmedlem som du känner eller kontakta medlemskommittén.

Välkommen!

Rulla till toppen